Sep 3, 2014

Chapter 8



Teringat waktu SPM tanpa rasa bersalah log in komputer sekolah kat tengah2 bilik guru tu nak bukak isis pastu print markah semua orang. Susunkan study group pastu markah sapa paling tinggi jadi mentor. 


Tapi masuk kolej ni belajar A Level nak tolong diri sendiri pon tak tertolong. Ya Tuhan kurniakanlah kami kekuatan . 


Stress jangan cakap lah, dah separuh gila dah perangai. 


#exambulandepan #nangis #deutschsehrschwierig #countdownA2 

Aug 31, 2014

Chapter 7 20 Facts About Me

Tagged by Amirah and Chacha in instagram. Please lah jangan kena tag lagi huuuuu. Eventhough kena tag dengan dua orang but I'm going to assume it as one hehehe so 20 facts lah kan not 20x2=40 ?? Muehehe , so here it goes.

1) Tangkap gambar makanan way before Intagram exist so no, it's not instagram thing. Masih berangan nak buat foodblog gitu hehe.
2) Tak suka orang busuk it affects my mood for the rest of the day so please go do your laundry and take a freaking shower.
3) Suka kumpul buku hehe nak dedicate satu sudut in my future house as a library corner. 
4) Loner but loneliness sucks 
5) Tak suka jadi centre of attention like please please for God sake take the spotlight please. 
6) Suka generous stranger so sometimes I act like one hehe
7) Live in books more than I have lived anywhere else. 
8) Tak suka study for exam sebab habis exam terus lupa what I have learnt for the rest of the year so you see sangatlah rugi begitu. 
9) Suka kawan dengan semua orang , bigger network bigger marketing.
10) Kalau tak suka seseorang tu will do whatever it takes so we won't cross path again, or at least we don't have to talk . Unless required.
11) Suka kawan dengan orang berilmu, 
12) Tak suka orang geli2
13) tak suka orang busuk dan hati busuk
14) Suka tengok orang gembira sebab sharing happiness will double it huhu
15) Suka belanja orang without them knowing it
16) Suka tolong orang 
17) Tak suka orang tau it was me helping them like please somebody please take the credit for me
18) Complete opposite of rajin 
19) b
20) a

So there you goes. 20 facts or probably less . Hahaha. And no, I'm not tagging anyone. Tapi kalau ada gegeli nak buat gak bolehlah pura-pura kena tag by me. 

Cheers ! 

Followers